dilluns, 25 de gener del 2010

Geonaute X'snipe 300


La Bea m'ha regalat aquesta càmera de vídeo, és senzilla, però espero treure-li suc amb la BTT o esquiant. El preu és de 90 euros i hi ha alternatives semblants de la marca Oregon. Les característiques són les següents:
Distintos sistemas de fijación (casco, soporte bicicleta). Estanco a 3 m.
Filma directamente en tarjeta SD (no incluida, 2 GB máx.).
30 imágenes/segundo, VGA.
Ja us diré el què, de moment a la web de Decathlon en surt un vídeo http://www.decathlon.es/ES/x-snipe-300-26633391/
En quant als entrenaments dues sortides interessants aquest cap de setmana: divendres nocturna amb el Xavi, el Jaume i el Coke on vam aprofitar el pla per xerrar tant com vam poder i alguna pujada per fotre-li més canyeta, recorregut interessant que caldrà repetir.
Diumenge, i després d'un dia obligat de descans, una mica de canya amb l'Albert, qui sinó, per entrar a aquesta setmana que serà decisiva per Granollers. Ens van sortir 23km en 1.45 i la veritat és que les sensacions no van ser bones, especialment a partir del 12 o 13.

5 comentaris:

XeviX ha dit...

No està malament aquesta joguina. Ja ens ensenyaràs alguns vídeos teus.

Salut!

flashman ha dit...

Pau gracias por el video, ciertamente me falta algo de motivación, a ver si va viniendo, como los kilos se van yendo.

Abrazos

Pau ha dit...

Xavi, no ho dubtis.

Flashman, a mi me eran útiles, viendo uno de éstos es cuando dije que quería ser ironman. Y hablando de quilos, ¿el dibujo genial del elefante representa la realidad? me refiero a los pesos, no al animal eh(los 90 y el objetivo 78kg).
Espero que tengáis una buena Media Robert y tu en Orihuela! i sigue divirtiéndonos con tus post y tus cuerdas, hachazos, neoprenos y en especial olvidos (yo creo que hay pocos momentos geniales como tu experiencia en Colonia)

flashman ha dit...

Pau, si lo de la cuerda y el elefante por desgracia es cierto, empieza a preocuparme la dificultad para bajar peso, pero como no me ponga las pilas el ironman en agosto se va a poner muy cuesta arriba, aunque sea llano el circuito.

Lo del olvido aquel es que fue lo más, me olvidé de una maleta entera que se quedó en casa con todo. Pero bueno, a mal tiempo (que mira que hizo frio esos días) buena cara.

Robert te espero.

Abrazos

Pau ha dit...

De moment els primers vídeos esquiant una merda, esperem anar millorant.

Les Curses més rendibles