dijous, 8 de maig del 2008

Inscrit per Salou i altres

Doncs això, que ja estic inscrit per la olímpica de Salou i els que em coneixeu ja sabeu que si he pagat 43 euros, hi aniré encara que sigui coix. Així doncs el dia 8 de juny ja està tancat.
El dia 1 hi ha la Transcollserola, on hi faré el recorregut curt d'algo més de 90km, ja em va bé per entrenar els 80 de Banyoles i a més es tot just una setmana abans de Salou. La web http://www.area3esports.net/transcollserola2008
I l'altre tema és que avui contactaré amb el de Balaguer a veure si pot el 17 de maig, comptem amb el Bernat que ens visitarà aquests dies. Per cert que en tot cas insisteixo que un bon entrenament seria la cursa de Platja d'aro del proper 25, la Bea s'apunta ja.
Finalment, el Josep Maria m'ha passat una web d'un club de triatló del sud est de França, com que ens queda a prop val la pena tenir-los presents per seguir el circuit francès http://www.triclubnarbonne.fr/

2 comentaris:

Speedy ha dit...

Hoooola, nada solo pasaba por aquí para decirte q ya me he leido Bogeries de Broklyn. Increiblemente me enteraba bastante de lo q leia jejeje.

Muchas gracias por el libro ;p ya mandaré a mi secretario a q te lo devuelva..

Un saludo y muchos ánimos con los entrenamientos, q me he enterado q vas a hacer un ironman.. joe!!

Pau ha dit...

Moltes felicitats per llegir en català, té molt mèrit. Per cert si feu la del Corte Inglés la Bea estarà per allí, a veure si animes al teu secretari que està fet un vago.

En cuanto a lo del Ironman ahí está, pedniente del mes que viene para acabar de decidir si voy o no.

Un abrazo

Les Curses més rendibles