divendres, 10 de juliol del 2009

Spinning en el Tour

Un desastre! No va funcionar quasi res, ni l'organització, ni la música, ni els profes, ni la tele i sobretot va fallar el clima, això sí, nosaltres, o al menys jo, ens ho vam passar prou bé. El dia abans ens enviaven un mail per convocar-nos no mitja hora abans sinó una hora i mitja, així que amb la pluja caient a saco i sortint abans de la feina baixàvem cap a l’arc de Triomf amb la Bea. Teníem l’esperança de què, ja que pringàvem, ens donarien una bona bici, però res de res, un paperet i ens confirmaven l’assistència. La raó d’haver anat abans? Doncs que s’havien passat amb la inscripció on line i per tant no tots cabríem, “tocate los huevos”, la caguen ells i ens fastidien a nosaltres. Encara plovia a tope, així que ens fotem en un bar, jo prenent un Durum i la Bea un bocata de truita de patates fins que arriben el Xavi i la Marga i comencem a fer la cua per entrar.
Agafem les quatre bicis i a pedalar durant dues hores, sense la música i sense ni veure ni sentir els professors. Això si, xerrant, mullant-nos i veient passar les carrosses com si de la cavalcada dels reis es tractés. Per les pantalles veiem com s’acosten i ens reparteixen els cartells grocs per aixecar-los al passar les bicis, però no es veu res per la tele (tant costava parlar amb els francesos i que ens fessin un plano general amb l’helicòpter, fins i tot abans de passar per la zona? Segur que la imatge aèria hagués estat prou bonica. A darrera hora connecten la música, passen les bici per la nostra dreta i pedalem mentre arriben pujant per Montjuïc, una sensació curiosa i divertida.
Ens han dit que hem fet el rècord, ves a saber com ho han comptat, i en tot cas hem estat pedalant més de 2 hores, així que un bon entrenament. El moment mediàtic ve quan els de Tele5 ens entrevisten, primer a mi i després a la Bea que repeteix exactament el què dic jo, però clar, està més bona i és ella la que surt als Informativos del Piqueras.

Cliqueu a la imatge, surt en el minut 23.35, sembla mentida la quantitat de gent que mira els informatius de Tele5, s'ha de mirar TV3, home!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens rao en tot, pero mey en un cosa. Cal recordar que l'organizacio no la portava Spinning(R) sino era l'ajuntament de BCN que ho organitzava, i la veritat es que donava molt de desitjar. La musica, parlant amb la organitzacio, ham l'aiguat que va caure tenin els equips de musica anegats.Fins aqui be.
Dels monitor et puc dir que,es molt dificil dirigir a 450 i "pico" persones, mollats d'aigua i sense musica. Et puc dir que "els profes" varem respondre.

Siau. Antoni

Pau ha dit...

Antoni, gràcies per la puntualització, jo en tot cas he parlat de l'organització i no especificat qui, del tema inscripcions on-line per sobre de les 500 i per fer-nos anar abans de totes maneres deu ser cosa vostra, no? Gran iniciativa però amb alguns lapsus. Sens dubte amb bon temps algunes coses haguéssin canviat per a millor i jo insisteixo que m'ho vaig apssar bé.
Hi va haver molt esforç, però crec que els professors haurien hagut de fer alguna cosa més, baixar de l'escenari per exemple, recordo un tio amb un megàfon cantant que va ser la hòstia, chapó per ell.
Gràcies Antoni per donar la teva opinió.

Les Curses més rendibles