dimecres, 28 de gener del 2009

Calendari 2009 (a la tercera va a la vençuda)

Bé, de fet encara no està del tot tancat ja que estem pendents que la federació de natació tregui el calendari definitiu d’aigües obertes per a organitzar l’agost. En tot cas, ja fa uns dies ens vam tancar amb el Nico per acabar de definir les proves i veure quines eren les dates oficials. I la cosa ha quedat més o menys de la següent manera. Fins al març entrenarem més o menys cadascú el que més ens agrada, el Nico ja fa dies que li dóna a la bici per a estar preparat per la dura Titan Desert, jo per la meva banda estic intentant rodar el màxim per recuperar l’adductor que cada vegada es porta millor i molt probablement faré alguna Mitja, paral·lelament i per donar-li canya a la bici, coincidint amb la setmana de descans del Nico després de la Titan, estaré rodant els 175km de Terra de Remences.
A partir d’aquí comença el calendari compartit, primer la marató de Perpignan (on el Nico arribarà una mica just d’entreno però suficient per acabar-la i trencar la barrera psicològica dels 42km). I després els dos halfs: Balaguer i Vitoria (per aquest segon haurem d’estar atents a l’inscripció).
L’agost tindrà a més de la o les travesses de natació, dues proves que ens muntarem i on, no cal ni dir-ho, qualsevol hi està convidat: la TRI B 400 i el Half Ironpanic. Guapos els noms eh? Jiji. Ja ho explicarem amb més detall però bàsicament els TRI B 400 és un circuit de bici on es farà una volta semblant a la que vaig fer jo l’agost passat, però reduïda: Sortirem de les afores de Barcelona, farem nit a Berga, i tornarem a les afores de la capital, en total uns 400km de carretera. El Half Ironpanic serà un triatló de distància half ironman, que ens autoorganitzarem per entrenar a un mes i poc del Challenge, jo crec que és ideal per a qui vulgui provar la distància fora d’una competició oficial.
Finalment a primers de setembre ens presentarem a la olímpica de Banyoles per rodar una mica de cara al Challenge.
En principi aquest cap de setmana ens federarem i després a inscriure’ns en tot el què puguem.
En blau la prova del Nico, taronja la mevam vermell les comuns, verd la pendent i groc les autoorganitzades
Per la seva part la Bea encara està dubtant entre dos grups de competicions i les coses estan entre Mitja de Banyoles, duatló de Banyoles i Triatló del Prat o Mitja de Valls, duatló de Sant Joan o Vic i Triatló de Sitges.

Les Curses més rendibles