dimarts, 13 de gener del 2009

Mitja Marató per la Bea més Caldes per tothom


Descartades la mitja marató d'Orihuela (ja hi anirem en pròximes edicions) i la de Cunit, la Bea té quatre possibilitats per córrer una mitja. L'ideal és buscar final de temporada ja que després de la Behobia ha estat gaudint d'un guanyat descans i tot just ara torna a rodar en sèrio. A més també ho estic enunciant amb el temps suficient per si algú vol apuntar-se al repte. Sembla que de moment ja serem tres ja que el Raúl s'hi apunta i jo tot i ser fora de temporada també.
L'opció número 1 és la
Mitja del plà de l'Estany a Banyoles, ho té tot: la Bea es va quedar amb ganes de córrer quan ens va venir a veure en el B, és un circuit pla i bonic, amb dues voltes a l'Estany, està bé de preu i té tots els serveis, entre ells massatge.

Per cert, a la vegada hi ha una cursa de 6.5km (la volta a l'Estany) per qui ens vulgui acompanyar però passi de la mitja.
Només hi ha un problema molt greu, i és la data, l'1 de març, ja que coincideix amb la marató de Barcelona i m'agradaria molt coincidir em els molts amics que hi correran.
Així doncs me n'he anat a ropits.com i he mirat alternatives al calendari per veure possibilitats si al final descartem Banyoles.
15 dies després hi ha la
Mitja marató Ciutat de Berga, són uns paratges que també ens agraden, però jo diria que és una Mitja molt dura i pel genoll de la Bea no seria sens dubte la millor opció.
El dia 22 de març hi ha la
Mitja marató Ciutat de Palma, seria una bona excusa per anar a veure l'Eva, però també és molt complicada per a fer un grup de running. En principi descartada, massa pollo per una mitja.
I finalment la
Mitja marató de la calçotada a Valls el 29 de març, també l'hem de tenir en compte. No té servei de massatges (importantíssim jiji), i el recorregut em sona que dur però força bonic. A més després podríem apuntar-nos a la calçotada que ofereixen per 24 euros.
Sigui com sigui com he dit Banyoles serà la primera opció i ja comencem a entrenar amb aquest objectiu.
I parlant de calçotades, el que s'ha de reptir aquest any és la
cursa pels treballadors de la diputació que organitzen a Caldes de Montbui en principi el 8 de febrer, és a dir ja! Els que vau córrer la temporada passada no teniu excusa per repetir els 5km.

Les Curses més rendibles