divendres, 9 de gener del 2009

Star Cap d'any Party

Una miqueta fora de temps i de lloc, però parlo de cap d’any. El cert és que ara, i més després de les entrades tant professionals del Nico, el bloc està totalment centrat en l’esport, però podríem dir que indirectament, i degut a la Sílvia, el cap d’any va estar-hi relacionat.
Resulta que el propòsit de la Sílvia pel 2009 va ser ni més ni menys que “fer l’ironman amb el Nico i el Pau” (per cert molt diferent al del Jordi que en el 2008 es va proposar apuntar-se al gimnàs, i en el 2009 desapuntar-s’hi perquè no hi anava). Fa poc, a més, rebia un mail de la Sílvia proposant un nou nom pel bloc IRONPANICSIL, personalment trobo que sona a medicina...

Ja veus Sílvia, queda per escrit.
En tot cas, tot aquest rotllo és per parlar d’un cap d’any a l’Estrella que va estar molt bé gràcies a l’organització (perquè no dir-ho ja que m’ho vaig currar) però sobretot per les ganes que hi va posar la gent.



Moltes gràcies i bon any.
Per acabar dos vídeos:

Com fer un coctail:


Com netejar després d'haver fet un coctail.

2 comentaris:

Nic ha dit...

Tiu, hem de fer Quatratló, amb sacseig de coctelera després de córrer!!!

Sílvia, ets benvinguda a l'equip! No he vist la foto de la suposada traveta que et vaig fer per cap d'any, però si anaves a arribar abans que jo als mojitos, segurament era una traveta, sí. Clar que jo només tiro de birra, xò segur que estaven al costat dels mojitos!

Bea ha dit...

La Silvi té el propòsit, però com es pot veure a la foto, la Sheila i jo no perde'm comba... IRONPANICSILSHEBE, ja no, no? Per cert, m'apunto al Quatratló que proposa el NIC!!! Guanyar al Pau en això és fàcil :-)

Les Curses més rendibles