divendres, 30 de gener del 2009

De gener a gener

En només un any, el bloc ha doblat el seu nombre d'entrades mensuals, en concret, i sense saber molt bé què vol dir exactament cada cosa, pel gener ens surt:

Páginas 969
Visitas 468
Pag/Vis 2,07
Nuevas 298
Recurrentes 170
Sesiones 550

I l'any passat va tenir aquesta evolució.
Jo crec que la clau de l'èxit és l'entrada del lactat, si més no ha estat la més comentada a nivell personal, alguns ho han trobat super interessant, d'altres han estat incapaços d'arribar al final. Fora bromes, crec que el bloc ha evolucionat, ha anat creixent i s'ha vist afavorit per la febre actual pel triatló i pel món blogger. També agraeixo que gent que en un dia té quasi les mateixes entrades que IRONPANIC en un mes, posin comentaris al nostre bloc com el Robert, o ens hagin incorporat en la seva llista de blogs, com la Mariona, i d'altres no tan concurrens però que també ens tenen... En fi, que el què més mola d'aquest món és anar saltant de bloc a bloc i per això t'han de citar. Moltes gràcies.

L'altre dia parlàvem amb el Pau sobre el nombre d'entrades i comentaris que tenim respecte a d'altres més populars. Enganyaria si digués que no m'agradaria ser tant visitat com d'altres, però tampoc vull (o volem, suposo) canviar certes coses a canvi d'aquesta popularitat, com per exemple fer-lo en castellà, detallar més els nostres entrenaments o forçar actituds i maneres d'escriure que no tenim. És a dir som graciosos quan ens surt (jo amb l'òstia del Nico i la seva llagrimenta em partia de riure), arribem fins on arribem i fem el què fem. Aquesta època en què he estat quasi parat, per exemple, doncs no he escrit sobre esport, tampoc fem moltes curses ni competicions en general per tant no podem tenir tantes cròniques, ni arribem a ser tant exitosos com d'altres. En definitiva, que ens divertim fent IRONPANIC, que serà un gran record algun dia i que ens encanta que la gent ens segueixi, activa o passivament. És il·lusionant sentir frases del tipus "avui no heu posat res"...

I per sobre de tot intentarem no saturar is ser originals, que avui en dia hi ha més blocs sobre triatlons que triatletes.

Les Curses més rendibles