dilluns, 23 de febrer del 2009

Banyoles sí o no? I millora de la Bea

No sé què fer, la veritat és que el fet de rodar lent, encara que sigui en una cursa mai ha estat un problema per a mi i ho he escrit mil vegades, però aquesta no em ve de gust. Per apuntar-me per fer un rodatge ja el faig dissabte i el diumenge em dedico a fer fotos a la Bea i al Xavi i a xerrar amb la Luchi. Sigui com sigui el fet del massatge post mitja em tirava, per 13 euros que val la inscripció val la pena no? I a més ara s’hi ha afegit que he vist en el tríptic que també tindrem esmorzar. Tot plegat, juntament amb les millors sensacions en la tirada llarga que vaig fer amb la Bea, fa que em repensi la no voluntat de participar-hi, així que demà a la tarda acabaré de prendre la decisió.
Per cert, si algú té ganes de córrer una mica en un entorn incomparable també fan la Volta de l’estany, que són 6.5km.
Aprofito el post per parlar de l’entrenament de la Bea d’aquest cap de setmana que ha estat més que satisfactori. El millor de tot és la gran evolució que ha fet en quant a pulsacions: abans, als 200 metres de començar es posava a 180, i a partir d’aquí anava pujant fins a arribar a moments al voltant o per sobre de les 200. En la tirada de 20km del dissabte, i rodant al mateix ritme, l’interval va anar des de 160 a poc més de 175, amb una mitjana 25 pulsacions per sota de tot just fa un any. Com ho ha aconseguit? Doncs la veritat és que no ho sé ben bé, no treballa gaire les series (tot i que ara em fa més cas quan li dic que canviï el ritme), però el què sí ha fet ha estat un entrenament més continuo, forçant el cos dia rere dia i combinant disciplines aeròbiques i d’altres anaeròbiques. En total 6 dies de 7 entrenant i durant el cap de setmana sessió de 800 metres de natació divendres, 20km per sota de 6min/km el dissabte i pujada al Tibidabo en bici diumenge... “ahí és nada”.

Per cert ja està inscrita a la Mitja de Banyoles i a la Duatló de Sant Martí del dia 22, la setmana que ve ens apuntarem a la de Valls.

Us puc assegurar que era un cadell de dos o tres mesos, quina bèstia

4 comentaris:

Bea ha dit...

Puufff, quan els súper atletes d'aquest blog llegiu que baixo des de les 200 pulsacions, flipareu, però per a mi és un gran logro. Sobre tot ho noto en sensacions: he millorat moltíssim, inclús nedant (aquí no he millorat gaire ritme, però). I jo sí que sé com ho fet: tenint el millor PT i a casa... A més d'uns grans compis d'aventures, que sempre motiva molt més.

Anònim ha dit...

Siempre hay que hacer lo que te apetezca.
Osea que ya sabes!! lo que te mande el cuerpo.
Ánimos para Bea

Pau ha dit...

Bea, no siguis tan generosa que jo només et dono consells (i alguna ordre) però el mèrit és teu, ah i del Xavi, santa paciència!!

Álex, es un buen consejo, mañana decido, aunque en la salida de hoy me he sentido relativamente cómodo. Por cierto lo que me apetece es entrar en tu blog de vez en cuando y me pone error, sabes porqué? alguien más te lo ha comentado?

Bea ha dit...

Rrimero de todo, gracias por los ánimos Alex. Suerte para tí en la Maratón. Te echamos de menos en spinning!
Pau, portes 13 anys fent-me de PT, puf!
I el Xavi, sí, és el meu súper compi de fatigues i no m'abandona mai, però jo també tinc paciència, perquè és ràpid corrent, però en els previs, abans de sortir, és lentito-lentito, eh?

Les Curses més rendibles