divendres, 27 de febrer del 2009

Marató de Perpinyà

Els que seguiu el bloc, ja sabreu que la part del running la posarem a prova el 31 de maig a Perpignan, amb la marathon des Lions Catalans. És una marató de les que es podrien classificar com a familiars: pocs inscrits i organització senzilla però de ben segur que amb uns voluntàris que supliran aquestes mancances (seria com comparar la cursa de l'amistat amb la dels bombers). Només entrant a la web un ja se'n pot fer una petita idea (típicament francesa). El cas és que hi participarem i a més estem molt il·lusionats en anar-hi.
Si a algú se li creuen els cables i vol provar amb la mítica distància dels 42km que sàpiga que tres mesos són suficients per preparar una marató, si per contre esteu interessats en fer el viatget i de passada córrer una mica, també es fa el mateix dia i a la mateixa hora una cursa de 10km, i finalment si voleu un cap de setmana de turisme diferent, doncs Perpignan està a poc més de dues hores.
Pel tema turisme, la nostra idea (si és que al final no decidim fer una sola nit) és sortir divendres a mitja tarda per arribar a una hora prudent a la capital de la Catalunya Nord, allí tenim previst reservar en un hotel senzillet però correcte que ens ha recomenat la organització situat al vell mig de la ciutat (els preus de les habitacions oscilen al voltant dels 50 euros). http://www.hoteldelaloge.fr/
Qui vulgui un hotel millor també n'hi ha, però estan a les afores.
Nosaltres a finals de la setmana que ve farem la reserva tant de l'hotel com per la competició, tot i que realment per a la marató no hi ha problemes d'acabament de places. La Bea de moment vindrà segur, i ja veurà a darrera hora si corre o no.

Vinga, animeu-vos!

Les Curses més rendibles