dimecres, 11 de febrer del 2009

PROJECTE SABATILLES SOLIDÀRIES

Jo en portaré un o dos parells, si algú en té però li fa mandra anar a la Fira del corredor el dia abans de la marató (fira per cert recomenable), doncs que me les faci arribar. Us adjunto el més important i en l'enllaç final hi ha tota la informació.

la Marató comptarà amb la presència del projecte “Sabatilles Solidàries”. Aquest programa, a càrrec de l´Associació Esportiva Corredors.cat, consisteix en recollir sabatilles esportives utilitzades, però en suficient bon estat per a caminar, i donar-les a dues associacions que col·laboren amb persones necessitades: a Barcelona, amb persones afectades per l´alcoholisme; i a Kenya, amb atletes joves i sense recursos.

El projecte consisteix en col•laborar en recollir sabatilles usades i en bon estat general, per a ser destinades a dues ONG . Figueralia www.figueralia.org i Rauxa, www.rauxa.org
QUINES SABATILLES?
Quan es va plantejar aquesta idea fa més d’un any, tots els associats la varen considerar bona, però es va generar un petit debat sobre donar coses que a nosaltres ja no ens serveixen. Alguns associats deien que no els semblava ètic donar unes sabatilles amb l’esmorteïment esgotat, ja que ells no les usarien si els hi donessin. Cal que tothom tingui ben clar que les dues ONG accepten aquest fet. Rauxa ho vol per caminar, i els representants de Figueralia a Kenya no tenen cap inconvenient en rebre aquests tipus de sabatilles, ja que són molt millor que res, que és el que molts tenen.
No obstant, les sabatilles hauran de complir uns requisits mínims:
• El tèxtil i la sola han d’estar sencers.
• Cal entregar-les amb plantilla.
• Han d’estar netes. Amb una rentada usant el programa curt de la rentadora n’hi haurà prou.
• Hauran de ser entregades dins una bossa de plàstic, de les del supermercat.
• També s’acceptarà roba, principalment samarretes. En aquest cas haurà de ser nova del tot o utilitzada tant poc que no es noti que s’ha usat.
LLOC I DATA
La recollida es produirà durant la fira del corredor, situada a l’expo de la Marató de Barcelona, on l’organització ens cedeix gratuïtament un estand. És a dir, divendres 27.2 i dissabte 28.2. Horari: de 10 del matí a 19.30 ininterrompudament.

http://www.canb.cat/urgents/SABATILLES.pdf

Les Curses més rendibles