dilluns, 2 de febrer del 2009

Recuperant números

Al menys pel què fa a sessions i quilòmetres. Dels set dies que tenia la setmana passada n’he entrenat sis, descansant només el diumenge, i sumant 4 runnings més dues de gimnàs. Pel què fa al running un total de 35,5km (de fet si compto de diumenge a diumenge, en són més de 42), sempre amb unes mitges lentes (entre 5.30 i 6) i amb sensacions molt variades fins i tot dins de la pròpia sortida. El dissabte mateix amb la Bea vaig tenir una primera part en què em trobava malament aeròbica i muscularment i fins i tot a diagonal amb massa molèsties a l’adductor. Curiosament en els segons 6km, per Bonanova, i després d’haver pujat pel Cervantes, van canviar les sensacions i vam portar un bon ritme. La veritat és que també penso que el sobrepès (em costa molt baixar dels 80 kilos), m’està frenant molt. Aquesta setmana és clau: avui i demà descans (gimnàs), dimecres i dijous sortides i durant el cap de setmana, aprofitant que estarem a la Cerdanya, entre 16 i 18km al voltant de 6min/km.
Pel què fa al gimnàs, faig exercicis de màquines (sempre tres series de 15 repeticions i treballant la part superior), més abdominals i estiraments. En total dos dies de 10 exercicis cadascun.
La foto és de la nocturna del dimecres amb el Josep Maria, el Pau i la Bea, a darrera hora van fallar el Carles, el David, el Xavi i el Nico.

Les Curses més rendibles