dijous, 12 de febrer del 2009

Running i carretera pel cap de setmana (si podem)

Doncs sí, aquest cap de setmana el dedicarem a fer esport (què estrany, no?), el dissabte tant el Nico com jo “treballem” però hem quedat a mitja tarda per anar a fer un running i així acabar de tancar les futures inscripcions, el recorregut serà el següent però estem valorant la possibilitat de començar més a dalt (ja a les rondes) i pujar per ciutat diagonal que serà una mica més assequible i llarg. Probablement sens farà de nit així que serà una diurna-nocturna. Per la Bea és clau fer tirada llarga a dues setmanes de la primera mitja, però ella en principi hi anirà pel matí.
Quedem dissabte cap a les 5.45, sortim de plaça Sarrià, pugem cap a la ronda, Parc de l'Oreneta, carretera de les aigües fins a la baixada de Sant Gregori (els edificis de Nuñez y N. que hi ha al voltant del km 1.5) baixem i tornem pel lateral de la ronda fins a plaça Sarrià. Això surt una base de mínim 8km però durs i que podríem ampliar si ens trobem bé.
Pel diumenge i si ens despertem a temps toca treure-li la pols a la Merida (evidentment és una expressió ja que la tinc impecable al saló de casa), i fer una sortida de carretera, en principi forat del vent i Rabassada. La veritat és que és un pla molt optimista i que dubto que podem dur a terme, però s’intentarà.
Aquests plans, però estan condicionats a una doble celebració nocturna (cosa habitual als 20 anys però no tant normal a la nostra ja avançada edat), la feina i la calçotada del diumenge. L’horari serà el següent:

Divendres tarda: DIR
Divendres nit: Sopar econòmiques i fins on arribem
Dissabte matí i fins mitja tarda: Consell amb consultors (sona avorrit, i ho serà, suposo)
Dissabte tarda-vespre: Running.
Dissabte nit: Sopar: menú degustació temàtica amb maridatge a can Domenech
Nit: Cumple Cori
Diumenge matí (condicionat): Sortida en bici de carretera
Diumenge migdia: Calçotada
Diumenge tarda: Pair la calçotada.

Només això.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó. A la vostra ja avançada edat no haurieu de sortir els 2 dies del we. Ara que quan en tingueu 10 ó 12 més, com jo, ja tornareu sortir 3 i tot...

Bea ha dit...

Ei, vellet, "menos lobos caperucita". ´
Jo, amb la meva avançada edat, penso anar a tope les 2 nits. Tremola BARNA!!! (Sheila / Eva, podrem amb la nostra avançada edat i sent divendres, puuufff...)

Les Curses més rendibles