dilluns, 8 de març del 2010

Serem originals: Sortida BTT Collserola


Avui que tothom parla de la marató, jo proposo una convocatòria de BTT de la qual ja n'hem començat a parlar via facebook.
Data: dissabte, 20 / març / 2010
Hora: 10:00 - 16:00
Lloc: Camins i rierols de Collserola
Trobada d'amics que fa temps que no es veuen i que per motius desconeguts volen quedar i fer exercici !!??
Ruta:
Sortida: Plaça Funicular de Vallvidrera-Superior. D'allà pujarem direcció Font de la Budellera per sota Torre Collserola. Baixarem un camí estret per anar a buscar la trialera de l'Aqüeducte. Aquesta baixada, tècnica i humida, ens portarà a Can Borrell. Passarem pel Pi d'en Xandri (germinat l'any 1774). D'allà anirem fins a Sant Cugat, on farem un "tentenpié" lliure a la plaça de l'esglèsia. Reprendrem la marxa per anar pujant cap a Sant Medir i La Font Groga. Aquí començarem a baixar pel Viver de can Borni fins la Carretera de les aigües. Aprofitarem aquest pla per pedalar tranquils i parlar sense esbufegar fins l'última baixada que ens durà al Parc de l'Oreneta, just al costat de l'AULAArribada: Parc de l'Oreneta.
De moment som 12 i alguns indecisos, però la convocatòria està oberta a qui vulgui. Serà divertit i el nivell mig, a més fem BCN - Sant Cugat - BCN, així que qui vulgui fa la meitat i torna amb els ferrocarrils.
Ja anirem informant!
Per cert, és possible que acabem la jornada sopant plegats.
Demà i passat les cròniques de la marató.

3 comentaris:

Bea ha dit...

M'apunto al sopar!!!

korje ha dit...

si tingues una miqueta més de técnica amb la btt , m'apuntaria, però sóc dolentíssim amb la btt, espero que sorti una bona ruta, salut!!

Pau ha dit...

Amb els ritmes que portes sempre ho pots fer corrent ;-)

Les Curses més rendibles