divendres, 5 de març del 2010

Timing, clima i el dia després

Pels que no seguiu el bloc habitualment, recordar-vos que l’entrada anterior és del Xavi, que és convidat aquest any i que anirà a un ritme més ràpid. Adjunto ara el meu timing, el qual compliré exactament només amb el biaix del temps de xip, jo calculo que trigarem uns 4 o 5 minuts a sortir, per tant a les 8.35 s’ha de començar a sumar el temps que he marcat cada 3km. La Bea baixarà de casa fins a Pg. De Gràcia i a partir d’allí un recorregut que la portarà fins a Glories, l’Arc de Triomf i l’arribada (per si algú la vol acompanyar).
Sembla que no plourà però farà fred, la qual cosa va bé per córrer però és una putada abans de sortir. Us recomano que porteu una samarreta d’aquelles velles per poder-la llençar a darrera hora, també hi ha qui porta bosses d’escombreries, en fi, alguna coseta per mantenir-se calent. Durant la cursa, cadascú és lliure de fer el què vulgui i depèn molt del ritme, però no us passeu d’abrigats.
Finalment adjunto un vídeo de l’Albert, qui baixarà segur de les 3 hores i amb qui vaig compartir alguns entrenaments que van ser claus per millorar el meu registre en la Mitja de Granollers. Especialment als debutants us costarà de creure, però puc donar fe, i sinó la Bea ho farà, que l’endemà de la meva primera marató al 2007 vaig acabar així, també és cert que la deshidratació és un dels principals factors i crec que no serà un problema d’aquest any.

1 comentari:

Bea ha dit...

M'agrada molt el video!!! Dono fe de que el Pau estava així!!! Lo dicho, molta molta sort a tots!!! Estaré fent de fan a la caçera de cares d'atletes coneguts per animar molt!!!

Les Curses més rendibles