dissabte, 16 de maig del 2009

Divendres, cap de setmana i restyling

Les sortides de divendres per la tarda ja s’estan convertint en un clàssic i a mi això em va perfecte ja que així tinc companyia. Aquest no ha estat una excepció i al final hem estat 6 ciclistes els que hem fet la típica volta Rabassada – Vallvidrera. Havíem valorat fer una mica de temps però la sortida al final ha estat tota una aventura i per tant hem trigat més del normal: punxada del Xavi, averia del canvi del Xavi que quasi es carrega tots els radis..., però l’autèntic protagonista ha estat l’Albert, primer arreglant el canvi i després anant per terra, hòstia tonta però bona rascada a la cuixa i el culotte a prendre pel cul.
Esportivament parlant hem combinat estones de xarrera amb altres de canya, per tant un bon i distret entrenament. Fins divendres que ve.



Albert, Raül, Bea, Pau, Xavi i Carles. Està clar que n'hi ha dos que s'han equivocat de samarreta
Al final passo del tema piscina ja que la mandíbula no millora i tampoc passa res per saltar-me alguns km, amb el què em queda. Això si demà no fallaré a Collserola on aniré al 85% i després amb el Nico cap a Tarragona.
PD: He comprat unes pintures i faré un restyling a la Rieju, a veure com queda.

1 comentari:

Bea ha dit...

L'Albert també és protagonista per ser el doble del Tommy, no? Per cert, ja ho he dit, però m'encanta la foto. Estem molt guapos!!!

Les Curses més rendibles