Pequeña Isla
L'aspecte, més aviat humil del local contrasta amb el servei, la qualitat i la presentació d'aquest restaurant a la Mola, a Formentera. S'hi poden provar plats típics d'Eivissa, embotits, amanida de peix sec, xai i com no arrossos, peixos i altres carns. Les racions són abundants, especialment els arrossos i el preu molt correcte tenint en compte que la Illa és cara.
Preu: 28 euros (pax) amb vi (Fra Guerau) www.pequenaisla.com
L’eterna discussió, la Bea prefereix el Thaï Gardens i jo l’Indochine. Una cosa està clara, el Thaï ha aconseguit un ambient molt selecte, molt fashion (serà per això que li agrada?). És un restaurant on, segons els entesos, es pot degustar autèntica cuina thailandesa, de fet nosaltres vam demanar el menú degustació, i tot i que no està tot superbo proves moltes coses. Val la pena anar-hi, en particular amb gent de fora.
Preu: 70 euros (2 pax) www.thaigardensgroup.com
En aquest restaurant, que es troba just al costat de Roda de Barà a Tarragona, es fa cuina tradicional, però amb molt de gust, presentació i bon servei. Si hi esteu a prop no dubte en passar-hi. A més vaig provar un Montsant molt bo, Fra Guerau.
Preu: 30 euros pp .web
No és la primera vegada que anem a aquest restaurant tant peculiar i autèntic. S’ha creat un ambient totalment oriental, amb la cuina vista i on la carta es distingeix per plats thailandesos, cambotjants, vietnamites... Nosaltres després d'uns aperitius, vam prendre un plat cadascú (força abundants) i una mica d'arròs blanc (khano). Cal reservar-se pels postres, el Khao Niao Mumuang espectacular: arròs amb llet de coco i mango.
Preu: 22 euros pp. Tot i que normalment surt entre 4 i 7 euros més si s'hi va amb més gana. www.indochinebarcelona.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada