dimecres, 6 de maig del 2009

Resum març i abril

Per fi dos mesos més o menys correctes, coincidint amb el què ha estat l'inici de l'entrenament pel Challenge. Tot just estic a l'inici però realment és dur treure forces i temps per acumular km, i encara ho és més fer-ho de qualitat. El dia que faig séries, ja sigui de natació, bici o running és una agonia, tant per l'entrenament acumulat com per les conseqüències l'endemà. Sigui com sigui, el cert és que ja he tingut dies d'aquests que compensa tot el què estic fent, dies en què em noto fort (malgrat que després les marques tampoc són res de l'altre món). En tot cas ja he rodat una estoneta a 4min/km, he acabat Forat del vent rossant els 20km/h o he fet séries de natació de 200 metres per sota dels 4min, per mi, i amb el què em queda fins l'IM està prou bé.
Deixo aquí les xifres.


En quant a la setmana, doncs ja he acumulat en dos dies el 80% del què havia de fer de natació i córrer i a partir d'avui una mica de bici i descans de cara a Bracons. Al final he decidit buscar un lloc baratet per fer nit a la zona i així no haver de matinar tant: podré recollir el dorsal el dia abans, estalviar-me una hora i mitja de cotxe, aparcar... a més coneixeré gent del Club (SBR) i segur que hi haurà un bon ambient ciclista. Estic una mica cagat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones xifres ja, si segueixes així arribaràs ben preparat segur al IM. Jo et recomanaria que passessis de les sèries si et fan patir massa, és preferible que entrenis amb ilusió i que no es converteixi en una obligació. A mi em va passar amb la marató i al final vaig abandonar. Sí que és cert que les sèries et donen un plus de forma, però tu al IM vas a acabar, així que tant és fer-ho mitja hora amunt o avall no?
Jo crec que és bàsic que disfrutis entrenant, sino es farà molt dur.
Anims
Pau II

Pau ha dit...

Tens raó Pau, de fet en faig poques, però per la natació en necessito i especialment si fem Vitòria que són 4 km i hi haurà temps de tall, i les de natació són les pitjors.
De totes maneres faig molt menys del què hauria perquè com dius de cara a un IM, i més si és el primer, l'important són els volums.
En tot cas he escrit que és una agonia, però una mica d'agonia també ens agrada, no? Avui dia de descans yihaaaaa.
PD: Fins que no vinguis amb mi en bici no podràs escriure més al blog ;-)
PPD: És conya eh, que m'encanta que comenteu.
PPPD: Al final no crec que em depili fins a la sessió de fisio, fent més de 8 hores a Remences millor no semblar un pro

Les Curses més rendibles