divendres, 1 de maig del 2009

Nico a la Titan desert: etapa 3

Ahir no vaig rebre sms, problemes de cobertura, motivació o d'horari, ves a saber. El cas és la tercera etapa era molt dura i no sembla que hagi anat tant bé, ja veurem si és la bici, problemes d'orientació, físics o simplement que han sortit a rodar més tranquils. La veritat és que crec que aquest any aguantava bé, així que em decanto per les primeres causes, ja veurem. Avui estan fent la darrera etapa, la d'ahir va acabar en la 87ena posició amb 6.20 de ruta (14.31km/h de mitja) i a 2.22 del líder per acabar en la general de la següent manera:
Posició: 67
Mitja total: 16,84km/h
Temps del líder: 07:04:45
Temps total: 24:17:24 (en 4 dies han fet més de 24hores!)
Brutal la tercera etapa del Josef Ajram, quedant just després de l'Abraham Olano en desena posició. Encara que ell ve del món de la bici, per un triatleta competir contra especialistes de la disciplina i més exprofessionals és molt complicat. Sempre dic que el més fotut de la triatló és que acabes sent quasi bo en les tres disciplines, sembla que hi ha d'altres que "es poden permitir" a més ser bons en alguna d'elles.


PD: També pot ser que el Nico seguís la tàctica de l'Ivan, anar a saco al principi, posar-se primer, sortir en els mitjants de comunicació i després pagar les conseqüències, és el preu de la fama, jiji.

Avui he rebut finalment els dos missatges, el de la quarta temporada ens explica el què ha passat: "Estomac crujit per dos iboprufens el dia abans. Cago bé, però no puc injerir. Dos ports duríssims, deshidratació lleu! Punxo roda. 90% sol, i la baixada sort del vent a favor. He patit."

Les Curses més rendibles