divendres, 19 de novembre del 2010

Barcelona Dragons Triathlon Club


M'han pillat!
Fa uns dies el
Xavi des de Hong Kong (els bloggeros segur que sabeu qui és) em va liar per col·laborar activament en la creació d'un nou club de triatló a Barcelona. Ell actualment pertany al Hong Kong Dragons Triathlon Club, i ha volgut fer l'equivalent per Barcelona, creant aquest club que ja consta a la Federació Catalana de Triatló. No us vull fotre massa rotllo ja que a alguns ni tan sols us interessa, i d'altres ja en sabeu prou, però sí us vull explicar les quatre coses que van fer que m'apuntés a aquest projecte.
1) Serà un club solidari. Ja ho és en els seus orígens a HK i ho serà a Barcelona, es tracta de col·laborar tant econòmicament com activament amb ONG o projectes socials, d'entrada especialment per nens malalts de càncer però ens agradaria ampliar-ho.
2) Hi tindran cabuda nens a partir de 6 anys, i de fet intentarem organitzar una tri per a ells.
3) Volem ser més enllà d'un club de triatló, la qual cosa vol dir que no cal ser triatleta per a apuntar-s'hi, penso que pels amants del running també serà molt útil i amè, organitzarem quedades per entrenar o rodar tots junts. També estem acabant de lligar temes relacionats amb la natació. No per tenir aquest ambient obert, deixarà de ser útil pels que comencen o volen millorar en triatló i running, oferint plans d'entrenament, sortides i fins i tot la possibilitat de tenir un entrenador personal.
En definitiva que us podeu apuntar "a full" és a dir federant-vos en triatló a través nostre, o simplement unint-vos al club (sense necessitat d'estar federat, per aprofitar-vos de tot el què podrem anar preparant).
Ja tenim una adreça on tots els membres del Club hi trobaran un lloc de trobada, la lectura serà oberta, però tots aquells que sigueu socis també hi podreu escriure. També volem muntar fòrums i algunes aplicacions d’accés només per a socis.
http://www.bcndragons.com/
Si algú de vosaltres hi està interessat, i voleu més informació ens podeu enviar un mail tant al Xavi, com a mi o a l'adreça del club
bcndragons@gmail.com. Us podrem explicar coses que actualment estem encara tancant i per tant no podem fer públiques: preu de la quota, col·laboracions, possibles patrocinis, entrenadors, equipacions...
Sigui com sigui a partir de la setmana que ve ja us hi podreu inscriure, el Dragó ha nascut, ara li toca créixer. Parleu de nosaltres a tot aquell que cregueu que li pot interessar.

3 comentaris:

Sedentaris.cat ha dit...

s'accepten sedentaris al club?

Endavant amb la iniciativa!

Pau ha dit...

No només s'accepten, s'esperen amb impaciència.
Gràcies

XTB-XAVI ha dit...

Pau...no sé qui ha liat a qui! jajaja

Realment crec que junts i amb la col.laboració de tots els interessats podem arribar a fer un Club de casa nostra amb uns conceptes ben arrelats i penso que molt comuns a la comunitat bloggera, com la solidaritat, el bon ambient i el companyerisme entre tots...per poder fer esport i dsifrutar al màxim de la Natura sempre rodejats d´amics!

Vice gràcies pel teu suport...jo tenia ganes de montar-ho però amb tu i en Xavi ...i els que s´afegiràn...crec que tenim un futur interessant!

Una abracada i apa a treballar pel Club que tenim feina!

¨XTB¨Xavi.

Les Curses més rendibles