dijous, 4 de novembre del 2010

Dos pajarus d'un tiru

I és que aprofito aquesta entrada per parlar de dues coses que tenia pendent i les dues relacionades amb el Xavi A.
La primera és que aquest dissabte el DIR organitza unes sessions d'spinning solidàries juntament amb UNICEF i la cadena d’hotels Starwood, l’objectiu de les quals és proporcionar recolzament a 1.500 orfes i nens vulnerables en cinc escoles rurals de Sud-àfrica, per tal de que puguin acabar l’educació primària. A més a més, el programa inclou l’organització d’activitats esportives i d’educació en valors en 18 escoles del país. També es contempla la formació de 70 mestres en la creació d’escoles més segures pels nens, així com el lideratge per 20 directors de centres.
El Xavi col·labora en la sessió de les 11 i la meva aportació es basarà en fer de cangur al Guillem mentre la Bea hi participa. En tot cas estarem per la zona.

Cliqueu a en la imatge per a més info.
També, per fi, el Xavi em deixa parlar de tritraining. Ja sabeu que últimament comento que fins i tot el meu bloc cau en la monotonia dels molts que n’hi ha per la xarxa; penso, per contra, que aquest serveix per alguna cosa més. Com a entrenador personal que és, el bloc www.tritraining.es no és més que un canal a través del qual podreu adquirir trucs d’entrenament, compartir alguna experiència, però sobretot contactar amb ell per si voleu millorar en els vostres objectius. Val la pena doncs que hi doneu una ullada, tant aquells que busqueu cotillejar el què fan els demés (ja veureu que està força ben escrit), com també els que busqueu un recolzament en els vostres entrenaments.

4 comentaris:

XTB-XAVI ha dit...

Pau, merci per la info!

Fins aviat!

"XTB" Xavi.

Xavi ha dit...

Esperem demà disfrutem tots molt pedalejant per a Unicef a la barceloneta!
I merci per la benvinguda del meu blog!

Bea ha dit...

Si, demà a pedalejar per Unicef seguint l'estela del Xavi. Ja faré una petita entrada i unes quantes fotillos. Per cert Xavi, que amagadet portaves el blog: jo ja l'he estrenat. Què xula la portada: gran foto!!!

Bea ha dit...

Si, demà a pedalejar per Unicef seguint l'estela del Xavi. Ja faré una petita entrada i unes quantes fotillos. Per cert Xavi, que amagadet portaves el blog: jo ja l'he estrenat. Què xula la portada: gran foto!!!

Les Curses més rendibles