dijous, 11 de novembre del 2010

Supercompensació 4/6

Doncs sí, per fi entrava en la segona fase de la supercompensació, la bona, la que m'atiborro d'hidrats!
De moment d'entrada ja he pogut esmorzar un entrepà de pernil salat, acompanyat d'una poma a mig matí. Abans a casa m'havia près un suc de taronja i una magdalena per aguantar el darrer entrenament, aquesta vegada tocaven només 35 minuts que hem fet entre 4.30 i 4.40 amb el Xavi A. a les Aigües (ja me la conec de memòria). Per fi, malgrat el vent i la rasca, bones sensacions. cap molèstia muscular ni esgotament excessiu, ara només cal mantenir el ritme durant 34km més, això està fet...
Per dinar he passat per casa dels pares i què fa una mare quan sap que has de prendre hidrats? Doncs evidentment canviar el menú que tenia previst per un plat gegant d'spaghetti, i a sobre encerta amb el segon plat, carpaccio de vadella. De postre un plàtan i una mandarina. No sóc molt de cafès, però en tot cas aquesta setmana no en vull prendre ni una gota (una vegada més no tinc arguments científics, però mai m'ha semblat que fos sa prendre'n).
Per la tarda no he pogut evitar mantenir el partit de futbol que teníem entre els col·legues, això sí, al 15%, però de totes maneres "no lo hagan en sus casas".

Per sopar, tardet: verdures en escabetx, una miqueta de pernil dolç i un iogurt.

Ah, i abans de tot això he vist un 76 a la bàscula.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Pau,

fa temps que segueixo el teu blog i em sembla força interessant.

Ara amb el tema de la ingesta d'hidrats etc, només t'aconsellaria que seguissis ( a mode d'experiment si vols ) la paleodieta, jo sóc corredor de mitges i de triatlons de LD i és el millor que podria haver fet, es passen uns dies una mica putes però ara després de més de un any de seguir-la ( no al 100% si no al 85% ) em sento molt millor i he millorat en tots els aspectes.

Salut Pau.
Marc.

Pau ha dit...

Marc,
Pel que he vist és una dieta difícil de seguir, i no tant pel què es menja sinó per trobar els aliments, especialment per algú de Barcelona, no?
Ja m'ho explicaràs amb calma.
Gràcies per segiur el bloc.

Les Curses més rendibles