dilluns, 8 de novembre del 2010

Setmana prèvia a la marató 1/6

No vull sentar càtedra, ni tinc cap argument científic, però entre les paranoies que em provoquen el bloc, aquesta vegada he volgut escriure el què faig la setmana prèvia a la marató (i de fet el ritual que segueixo abans de cada prova de llarga distància). Així doncs explicaré amb dades, sentiments i detalls com estic i què faig aquests sis dies.
Pes (a primera hora): 77kg, la setmana passada havia estat en 76 i per sota, però durant el cap de setmana no m'he estat de res (en quant a quantitat, és clar).
Esmorzar a primera hora: Pastisset (fet a casa, això sí), suc de taronja Granini i poma.
Esmorzar a mig matí: plàtan i 3 galetes grans
Abans de dinar: Fisio. Vaig a dos llocs diferents: si vull un massatge canyero i enfocat a les cames, Fisiosport Gràcia amb la Montse (ja n'havia parlat), si en vull un de més complert, de tot el cos i un pèl més suau, Oceànic al carrer Pàdua. Avui he escollit el segon pel tema de l'esquena, i tot i que amb les cames potser no han apretat tant com voldria, també recuperaré millor. El més destacat és que ha treballat molt els peus i això és el què més em preocupava de cara a diumenge, o sigui que crec que he escollit bé.
Per dinar: Amanida, escalivada, Salmó i mango de postre. Aprofito per recomenar el Salmó, és un que venen a IKEA que és fumat, marinat i cuinat, tot a la vegada (prou bo).
Un actimel per berenar i per sopar, una mica de fuet, suc de tomàquet i un colacao.
A nivell d'esport res, repòs total.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres Pau, se'm remou l'intestí amb la combinació fuet/suc de tomàquet/colacao, és la fórmula perfecta per desafiar al senyor roca!
Sort per la marató!!
Pau

Pau ha dit...

prova de no menjar hidrats en tot el dia.
En tot cas, va ser una mica de fuet (i algún troç de formatge) d'aperitiu, després el suc de tomàquet i de postre amb la calma, el colacao (amb una pastilla de xocolata dins). No és tan heavy com sembla (tampoc ho veia clar quan ho redactava jiji), però al senyor Roca sí hi he anat, però a pixar, tant de líquid...
Gràcies crack

Les Curses més rendibles