dilluns, 16 de juny del 2008

Última setmana d'entrenament per Banyoles

Mica en mica vaig recuperant pes, a veure si en 15 dies torno als 75kg i per tant també a les bones sensacions, sóc optimista. La lesió als adductors definitivament encara està allí, però a la vegada és cert que no afecta gaire al meu rendiment. Una altra cosa és el mal al genoll que com no podia ser d'una altra manera ha tornat a la que he fet algun km de més en la bici. És curiós perquè realment arriba de cop i aquest sí que m'afecta molt, és molt dolorós. Sigui com sigui també crec que són les pujades les que el provoquen, i per tant a Banyoles el notaré com a molt en els darrers 10km i serà soportable. A més després no dura en el tram dels running (espero).
Pel què fa a l'entrenament d'aquesta setmana, els 4 primers dies abans que el metge em donés l'alta, dient-li que ni em feia mal ni me n'havia fet, els vaig dedicar a exercicis de natació, més tècnics que distància. Dijous la tirada de running i el cap de setmana dedicat a la bici, en particular el diumenge ja que vam anar a rodar amb el Nico a una zona industrial poc transitada. Bones sensacions tot i que fent bastant drafting, ja que a les curses no puc ;-) A la tornada, cap al km 55 o 60 i a mitja pujada de Molins és quan el genoll ha començat a fallar.
No sé com prendre'm aquesta setmana si començar a descansar o apretar una mica més particularment en running i natació. De moment avui semidescans ja que només aniré a la Sant Jordi a fer classes.

Les Curses més rendibles