dimarts, 17 de juny del 2008

Rectificant el circuit i dates


Pels comentaris que m'heu fet (perillositat d'anar per la costa), per la dificultat inicial de trobar allotjament a certs llocs i pel fet que de moment no hi ha ningú que m'acompanyi al 100% en tot el recorregut però si m'heu fet propostes d'algun o alguns dies, he acabat de dissenyar el recorregut pendent de les carreteres en concret que agafaré


Dia 1 (3 d'agost): Sortida de Barcelona per Molins, Sant Sadurní i fins arribar a l'Estrella (Llorenç del penedès). Seran 75km que seran perfectes per escalfar.

Dia 2 (4 d'agost): Sortida de l'Estrella per agafar la N340 fins a Tarragona, des d'allí N240 que passa per Montblanc, les famoses Boirges Blanques i fins a Lleida. 130km de carretera nacional un pel transitada.

Dia 3: (5 d'agost): Des de Lleida cap a Berga. Fins a Guisona per carreteres secundàries o l'antiga N2, i a partir de Guisona: primer la LV3005 i després la C26 fins al final. En total 140km.

Dia 4: (6 d'agost): Etapa més maca i que ja veuré si l'acabo a Girona o arribo fins la costa. Passaré per Ripoll, Olot per a fer en total 126km (o 164km si he d'arribar a la costa).

Dia 5: (7 d'agost): Aquest és el recorregut que tinc menys previst, primer perquè no sé si sortiré de Girona i anir-he per Breda, cardedeu. etc... (110km), si sortiré de Girona però passaré per la costa del Maresme (110km) o aniré a la costa Brava però tornaré per Breda (142km) o si finalment Sortiré de la costa Brava i aniré per Breda (115km).

Doncs ja ho teniu, més concret, ara ja sabeu si podeu fer alguna etapa és més senzill. Jo recomano el tram de dos dies, des de Lleida a Girona. Si per temes de compatibilitat a algú li va malament, es pot retardar tot un dia, del 4 al 8.

Les Curses més rendibles