dilluns, 2 de juny del 2008

Seguim amb el material

Després de visitar Esportíssim vam decidir anar amb el Nico a SBR de Mataró, també molt amables i el que és més important saben de què parlen.
Les alternatives una vegada més dues:
El primer un 2XU, és una marca Argentina que fa uns neoprens la relació qualitat preu dels quals és inmillorable (200 euros); tenen bona flotabilitat i potser l'únic "defecte" respecte als altres seria la flexibilitat.
http://www.2xu.com/swim/mw1281c.html
Per la seva banda, un que ens tira molt als dos és el Quintana Roo, un dels més còmodes i flexibles del mercat. És una mica més car 255 euros.
http://www.rooworld.com/wetsuits/2006/ultrafull.aspx#
Sigui com sigui de cap dels dos hi havia talla, així que ens ho estan mirant. Per preus són molt competitius, tot i que el Zoot, des del principi m'ha tirat més. Ja veurem.
Com que de moment sembla que per Salou no arriba, estic temptat de pillar una samarreta tècnica al Decathlon, però ja no em vull gastar més pasta, per tant si algú li interessa podem anar a mitges, els Tops tèrmics valen entre 25 i 40 euros, crec que amb el de 25 ja faria, així que seria una inversió de 12 o 13 euros per utilitzar jo a Salou i qui sigui a Balaguer. El Top va bé tant per nedar com sobretot quan un s'està esperant a abans d'entrar a l'aigua, tot i que és cert que al juny s'estarà millor, si a algú li interessa que m'escrigui. us passo l'enllaç:
http://www.decathlon.es/ES/tops-termicos-33022038/

1 comentari:

Bea ha dit...

Estareu tots 2 súper buenorros de Batman!!! (comentari tècnic dondo los haya!!!).

Les Curses més rendibles