dijous, 19 de juny del 2008

Menys de 48 hores per ser sprintfinishers


Nervis?
Un clàssic, però el nerviosisme s'anirà substituïnt per les ganes i les necessitats de fer coses abans de competir, que si els boxers, que si els macarrons, que si l'organització... També poden aparèixer molèsties, però no hi seran a l'hora de la veritat, abans que us n'adoneu estareu fora de l'aigua. Els que hagueu seguit l'entrenament us ho passareu molt bé, els que hagueu fet el 75% també perquè tindreu menys "pressió" però anireu sobrats i els que no hagueu fet ni el 50% patireu en alguna pujada però us ho passareu bé com el que més, perquè ja veureu com els nervis es convertiran amb ganes d'anar fent, d'acabar dignament i de veure que mica en mica esteu fent una triatló. La satisfacció l'endemà és genial.
Últimes informacions.
Ara ja no entreneu més, si voleu rodar una mica ok, però com més decansats millor, i molt impotant l'alimentació. El sopar de divendres ja ha de ser pasta acompanyada per exemple d'una pexuga de pollastre i fruita (ideal plàtan). Dissabte feu un bon esmorzar a les 9.30 (dolç tipus torrada amb melmelada i salat, tipus pa una mica torrat amb pernil dolç i alguna atmetlla que podeu anr prenent pel camí). A les 10.50 ens trobem i recordeu que a la una tenim taula per prendre un altra plat de pasta boloñesa. I beveu: aigua, aquarius (pel matí)... tant com pogueu, 3 litres d'aigua mínim. No us oblideu res, repasseu bé l'excel.
Condicions de cursa.
Farà bon temps, i per tant calor, de totes maneres per l'hora i tenint en compte que ha anat plovent no serà super dur. Si podeu porteu dos bidons d'aigua. La temperatura de l'aigua és de 19 o 20 graus, és a dir com al mar, podreu nedar bé. Penseu que si no m'equivoco el neoprè és obligatori a menys de 14 i prohibit a 20. Si puc cap a les 3 faré el recorregut nedant a veure què tal (tot i que ja us avanço que passi el que passi us diré que de puta mare)

Sensacions?
Us passo la crònica de l'any passat, veureu que estava com alguns de vosaltres.
http://pacoguasch.blogspot.com/2007/06/salou-primera-experincia-molt-positiva.html

I nosaltres mentrestant
Doncs a més de morir-nos d'enveja, aquest serà el nostre recorregt i el següent mapa és el vostre de la bici (coincidirem a Vilanova de la Sal i a Gerb)

Les Curses més rendibles